Despre mine

Georgian-Mihai Soare, 22 de ani, fost sportiv de performanta.

            Am inceput Herbalife fiindca era ieftin. Am facut un calcul, 130:21=6 (pretul unei cutii Formula 1/ 21 de portii), deci 6 lei o masa, singura diferenta era ca trebuia sa cumperi 21 de mese in avans. Ok, era rentabil. Mi-a placut gustul, ma simteam ok, abdomenul s-a mentinut bine si dupa ce m-am lasat de sportul de performanta asa ca am ramas.

             Am practicat culturism de performanta cativa ani, medaliat la nationala. De acolo, am continuat ca instructor de fitness vreun an si in general am ramas activ. Aici a contat si faptul ca am terminat UNEFS-ul (Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport), unde esti activ indiferent daca     vrei sau nu, asa ca mi-am pastrat un tonus ok si dupa ce m-am lasat de                culturism.

              Sportul a devenit mai mult decat o necesitate intr-o perioada in care mancam aproape zilnic KFC si ajunsesem in punctul in care eram tot ‘slab’ dar imi acoperisem abdomentul complet, ceea ce nu se intamplase niciodata. Si in conditiile in care eu faceam sport zilnic. Si cand zic sport, ma refer ca plecam de la ora de baschet la ora de handbal si seara lucru in paralel cu clientii, genul asta de sport. Si totusi nu reuseam sa compensez KFC-ul. Pur si simplu.

Atunci am realizat de ce are lumea burta.

Ca merge la KFC si nici macar sportul ala zilnic, de intretinere, de limitare, nu il face.

           Asa eram in forma de concurs, cred ca a fost maximul meu de forma. Pana sa incep cu KFC. Si da, eram mai negru, de la autobronzant.

Primul test cu Herbalife l-am facut in perioada cu aripioarele. Am vazut ca daca mananc dimineata si seara cate un shake, doua fructe intre mese si la pranz cum imi place incep sa recapat abdomenul (plus sportul). Din fericire, treaba cu fast-foodul n-a tinut (foarte foarte) mult. Am terminat mania KFC iar pofta de dulciuri o rezolvam cu batoane tot de la Herbalife. Si avand si cele doua shake-uri si batoane in plus fata de ce mancam in mod normal, am inceput sa imi reintru in forma si sa pun iar muschi.

Pe langa aspectul fizic, am imbunatatit imunitatea și digestia. Asta a fost chiar misto. Am adaugat Ceaiul de Plante si Aloe Vera la micul dejun. Si aveam energie pe toata ziua din combinatia asta, era ok. De acolo am decis ca o sa raman pe termen lung, sa ajut lumea sa dea burta jos si sa aiba patratele.

Ca nu e mare filosofie, trebuie doar sa nu mai fi lenes si sa iesi din zona de confort.

Haide la o analiza corporala Gratuita si facem un plan personalizat.

0764302294

Facebook: Georgian-Mihai Soare