Despre mine

Mă numesc Daniela Constantin, am 43 de ani și  sunt consultant Herbalife de mai bine de 5 ani de zile. Am inceput colaborarea cu această companie din dorința de a-mi oferi mie și familiei mele o soluție pentru controlul greutății, lucru care mă preocupa de foarte mult timp, și pentru ca îmi doream un mic dejun gustos, sănătos, care să se prepare rapid,  pentru fetițele mele.

Rezultatele consumului de produse și a consultanței pe care am primit-o, mi-a oferit mai mult decât m-am asteptat. Nu numai că îmi controlez greutatea cu ușurință , ci organismul meu funcționează mult mai bine: imunitatea și digestia mea sunt mult mai bune – am scăpat de constipație și imunitatea mea și a copiior mei este mult mai bună. Eram persoane care răceau foarte des si răceala ținea foarte mult – practic, din toamnă pana in primăvară aveam probleme. In acest moment, nu imi aduc aminte când a trebuit să mai stăm acasă din cauza răcelii.

Ideea de a oferi si altor persoane care căutau soluții ca şi mine o astfel de oportunitate mi s-a părut foarte interesantă. Am oferit in aceasta perioada produse și consultanță multor persoane care și-au dorit să slăbească, să aibă mai multa energie și să se simtă mai bine.

In cadrul companiei am participat la multe conferințe  de nutriție unde am fost instruită de medicii companiei Herbalife: Dr. David Heber, Dr. Louis Ignarro, Dr. Julian Alvarez Garcia,  Dr. John Heiss  . Consumul de produse în familie,  experiența pe care am avut-o cu clienții mei, și instruirea m-au ajutat să simt, să observ şi să înțeleg importanța nutriției echilibrate pentru controlul greutății și pentru o funcționare optimă a organismului uman.

In acest moment, micul dejun Herbalife si suplimentii de nutritie nu lipsesc din familia mea, stim să facem alegeri sănătoase în ceea ce privește modul de alimentație și rezultatul este că arătăm bine, ne simțim bine și suntem într-o formă si o stare de sanatate foarte buna.