Publicat pe

Citește asta dacă ai nevoie să slăbești

Se poate.

Lăsând ”dar eu mănânc puțin”, ”nu pot să slăbesc”, ”n-am incredere în prafuri”, ”n-am timp să mănânc”, ”uit să beau apă”, ”n-am bani” .. se poate.

Practica de zi cu zi, din jurul nostru, demonstrează că nu merge varianta cu dietele. Lumea e grasă. Și încă mai grav, e încăpățânată. Dacă îi oferi o variantă validată, folosită de atâția, pe termen lung, dar diferită de zona lui de confort, o respinge instant cu o replică asemănătoare celor de mai sus.  Și hai să le luăm pe rând:

  •  ”dar eu mănânc puțin”: fiziologia de bază dictează că dacă ești în surplus caloric pui pe tine și dacă ești în deficit caloric dai jos. Orice altă variantă se rezolvă la medic. Aici se adaugă variabile ca sportul, vârsta, tipul somatic dar decisivă rămâne alimentația. NU mănânci puțin, crezi tu că mănânci puțin

 

  • ”nu pot să slăbesc”: Nu mai mânca literalmente nimic și nu bea nimic altceva decât apă. Să vezi ce repede slăbești. În două săptămâni nici nu te mai recunoști. Nici nu mai ai ce să recunoști.

 

  • ”n-am incredere în prafuri”: Fiindcă nu ai avut tangențe cu așa ceva și ai auzit că sunt o gramadă de porcării pe piață. E de înțeles să fii reticent. Atâta că s-au format comunități uriașe în atatea țări, oameni care sunt plăcut surprinși și aduc alți oameni și totuși nu trezește nimic? Tehnologia evoluează. În acest caz, în bine.

 

  • ”n-am timp să mănânc”: Pentru asta e bun Herbalife: nu consumă timp. Îți faci un shake dimineața și unul seara sau desfaci un baton. E o banalitate în materie de timp.

 

  • ”uit să beau apă”: Serviciu atât de stresant încât uiți de asta? Alarme pe telefon, bei forțat, ții un bidon pe birou, Trebuie să găsești o soluție că e sănătatea ta în jos.

 

  • ”n-am bani”: Dai 6 lei pe un shake. Adică 6 lei pe o masă. Sau dacă vrei și mai portabil, 9 lei pe un baton Formula 1. Ambele variante sunt mult mai ieftine ca șaorma.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *